Standardside

Fortæl din egen historie

Den verden vi lever i er anderledes end den var før. Alting går så hurtigt, at vi ikke altid får sjælen med. Vi har dog alle rødder i fortiden, som ikke bør glemmes. Kender du ikke det, at du sidder med et barn på skødet, at det et øjeblik glemmer den elektroniske verden, der elles optager så meget tid, for nu, lige i dette øjeblik, fortæller du om din egen barndom, og barnet på de skød lytter med store øjne.

Vi har gennem mange år redigeret de historier forskellige mennesker har sendt ind til bl.a. Familie Journalen, så vi ved, hvad det betyder for mennesker, at få fortalt, hvad der ligger dem på sinde.

Vi har talt med en mand, der ønsker at få sin historie - helt tilbage fra barndommen - skrevet ned, så hans efterkommere kan læse alt det, de lige nu ikke helt har tid til at høre på. Det vigtigste er dog, at nu bliver hans historie ikke glemt. Den er skrevet ned, den er blevet til en bog, som står på reolen.

Vi har talt med en kvinde, der ønskede at få skrevet alt ned om det liv hun levede sammen med sin mand. Da vi begyndte, fortalte hun os, at et barnebarn - ca. 15 år - så på hende med store øjne og konstaterede, at så havde farmor jo også været purung og en, der sådan kunne forelske sig.

Vi har talt med et ægtepar, der gerne ville invitere børn, svigerbørn og børnebørn på en rejse i stedet for at fejre guldbryllup. Der var bare umuligt at finde en dato, hvor alle kunne. I stedet for bruger de nu pengene på at skrive bogen om deres liv. Gamle breve er blevet fundet frem, og det er bare så hyggeligt, at sidde sammen med parret og skrive historien, som også skal udkomme i en bog.

Og hvad koster det så? Det er umuligt lige at sige det, for der er så mange ting, der spiller ind, først og fremmest hvor meget tid, der skal bruges. Ægteparret, der vælger bogen fremfor rejsen kommer til at betale kr. 46.000,00. Det lyder voldsomt, men det er billigere end den rejse de havde planlagt, og de får en helt færdig bog.

Den korte historie, som mormor Lisbeth vil forære sine børnebørn kommer til at koste kr. 8.000,00, og faster Tulles noget kortere beretning til en niece beløber sig til kr. 2.000,00.

Alle muligheder står åbne. Ring eller skriv, om vi snakker om det.

Tlf. 42234464. e-mail: kirsten.rahmill@hotmail.com  e-mail shania@live.dk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE