Standardside

Organisten

Hvordan skulle hun myrde Karin Lind?, så det lignede en ulykke? Hvis hun havde forstand på biler, kunne hun pille ved bremserne. Måske var hun så heldig, at Hans sommer netop den dag fik et lift med Karin. Så blev der slået to fluer med ét smæk. Kusinerne skulle faktisk have samme endeligt. Tanken om fire eventulle drab, vik Lærkes humør til at stige betragteligt!

I den lille provinsby, Kringelbæk, hvor nyhederne spredes med lynets hast, og den lille avis har trange kår, sidder den storpruttende organist, Lærke, søndag efter søndag og stirrer forelsket på præsten, mens hun lægger morderiske planer. Da manden med leen befgynder at høste, viser det sig, at man ikke altid høster, hvad man sår.

Organisten er vores første bog for voksne. Det har været utroligt sjovt at skrive bogen om Lærke og alle de andre personligheder i Kringelbæk. Vi har bevidst skrevet en "femi-krimi" (ups, et "grimt" ord, men Organisten ER altså en femikrimi, fyldt med underskønne kvinder, og deres mere eller mindre lette gang på jorden.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE