Flere bøger

Det er vist lidt for sjældent, vi kigger på vores side. Men siden sidst er det blevet til flere bøger.

Stald Rocket - begyndelsen,     handler om pigen Dea, der er vild med en hest, der ikke er hendes egen. Hun er også lidt vild med Leon, og så er hun vildt ked af, at hendes mor igen vil flytte. Dea vil gerne bive i den by, der pludselig åbner så mange muligheder for hende.

På kanten - er en børne/ungdomsbog om fire drenge i det såkaldte Udkantsdanmark. Det er altid de voksne det handler om, når der bliver talt om nedskæringer og skolelukninger, men hvordan tager børnene og de unge det? For Sander og hans tre venner bliver alt kaos.

Mikkas fra Lapland  To piger, den en en samerpige og den anden en dansk pige mødes på grund af en ung ren, nemlig Mikkas. Ligeså sælsomt, som ders veje krydse, lige så sælsomt er det, at Mikkas også oplever - første den vilde natur i Lapland og siden en zoo i Danmark. Mikkas knuges af længsel efter det, han kom fra, men kan komme tilabge igen?

Mig og Messi  Hvem kender ikke fodboldens Messi? Det gør drengen Arne (han synes, hans navn er et tabernavn) men da han møder pigen Viola, føles det, som om hans fodboldstøvler bliver helt magiske, og pludselig er han ikke bare en klovn på en fodboldbane, han er... ja, han er næsten lige så god som Messi, og efterhånden som han får selvtillid, glemmer de andre, at han engang var den, det var sjovt at mobbe

 

Jeg/vi beklager. Vi er alt for dårlige til at følge op på alt det, vi går og laver. Men altså, der er blevet skrevet en hel del, siden vi sidst kiggede på vores hjemmeside. Dea - Husker I Dea, pigen der er vild med heste, især galopheste? Der er kommet to bøger mere om Dea. Det hele startede med Dea, da hun mødte Niller og fik del i den pragtfulde New Future. Siden, i bog nr. 2, er Dea sammen med sin mor i England, og der, mens hun igen er omgivet af skønne heste, møder hun sin hidtil ukendte far. Mødet er ikke ubetinget heldigt, men alt det kan I læse i bogen: "Deas nye verden". I bog nr. 3 er Dea hjemme i Danmark igen. Hun og hendes mor flytter ud på Nillers landsted... Hvorfor? Hvordan? Ja, det kan I læse i bogen nr. 3: "Deas store ansvar".

Bog nr. 4 er i støbeskeen, men det vil vi skrive om senere.

I Mellemtiden har vi skrevet en lille bog om to drenge, der i den grad oplever eventyre på Djævleøen. En af tre små øer der ligger ud for Fransk Guyana i Sydamerika. Bogen hedder "Djævleøens hemmelighed", den er lige blevet udgivet, den er, efter vores mening, en rigtig god julegaveide til friske drenge og piger og andre barnlige sjæle. Bogen om Djævleøen er, ligesom de to sidste bøger om Dea og Stald Rocket, udgiver på forlaget Griffle.

Vi har også en ungdomsbog på vej, mere om den senere.

Vi høres ved.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE