Tre børns venskab
Frederik, Silje og Amir
Velkommen til vores hjemmeside

Så kom bogen om Team Triple. Det har været rigtig sjovt at skrive om børnene, Frederik, Silje og Amir. Det har været rigtig sjovt, at kaste os ud i noget helt andet, nemlig en krimi for børn.
Vi var enige om, at det skulle være tre meget forskellige børn, der trods deres forskellighed kunne finde sammen i et venskab. Silje er alene med sin mor, de har ikke særlig mange penge, men de klarer sig alligevel.
Frederik er Siljes fætter (Siljes mor og Frederiks far er søster og bror). Frederiks far er læge, hans mor er "en alternativ fidus". Begge to har meget travlt med deres eget, så selv om Frederiks baggrund absolut ikke er pengeløs, føler han sig ind imellem lidt fattig. Han er der jo bare.
Amirs forældre er fra Iran. Amir er født og opvokset i Danmark, men hans baggrund fornægter sig ikke, hans hjem er helt anderledes end Frederiks og Siljes. Frederik og Silje er enebørn, mens Amir har to brødre og en søster.
De tre børn er meget forskellige, men deres venskab vokser sig stærkt, da de bliver kastet ud i oplevelser, der virkelig kræver, at de står sammen.
Da vi havde skrevet bogen, sendte vi den til Sabastian Schults på forlaget Facet.  Yes, den blev antaget! Straks sendte vi bogen videre til en ung og meget lovende kunstner, Rebekka Hestbæk. Rebekka tegnede omslaget, der også blev godkendt af forlaget, og nu... nu er boget på udkommet, og vi er i gang med fortsættelsen, hvis rammer bliver det gamle slot i Nyborg.
Tilbage har vi kun at sige: GOD LÆSELYST.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE