Khatla Mill

Vores Trav-og dressurhest

Khatla Mill er i øjeblikket den hest, der tager mest af vores (Christinas) tid.
I øjeblikket er hun aktiv på landets væddeløbsbaner. Vi har besluttet, at gå helt nye veje med træningen af Khatla. Khatlas ben tåler ikke udelukkende at blive trænet på bane, så størstedelen af tiden bliver der fatisk redet dressur på hende. Var der nogen, der sagde, at en traver ikke kan gå dressur? Vi troede faktisk ikke selv, det kunne blive så godt, som det faktisk er. Dressuren blev kun inddraget i træningen for at bygge stærke rygmuskler op og for at gørehesten lidt mere smidig, men... Khatla kan meget mere end blot at bære en rytter. Hun "danser" med sin rytter, og flere dressuemennesker har spurgt, hvornår hun skal starte stævne!!! Jamen kære, hun starter LØB! Vi tror faktisk, at det dybest set er et spørgsmål om at ride rigtigt, og det gør Margit (I øjeblikket er det Tinna, der rider, for Margit er kommet til skade med et ben - det var IKKE Khatla, hun kom til skade med).
Nu er det imidlertid ikke sådan, at hvilken som helst rytter kan sætte sig op på Khatla og fremelske dressuren. Khatla bliver kun redet med sædet.Læg endelig ikke benene til og riv hende ikke i munden, så slår hun gnister. Brug kun sædet, og Khatla laver de smukkeste figurer. Vil vil dog lige fortælle, at Khatla ikke laver øvelserne i galop. I øjeblikket er det løbshesten Khatla, det mest handler om, men bagefter, når vi kan se på hende, at hun ikke gider løb mere, så har hun stadig en fremtid for sig, og hvis det så viser sig, at hun heller ikke gider det, så har hun de grønne folde at se hen til. Så skal hun gå sammen med sin mor, Rahmill og bare nyde livet. Rahmill må lige nævnes. Hun er stadig staldens dronning, det ved både hun og de andre heste. Hun er nu 20 år gammel, men hun er i fuld vigør hele dagen, for der er så meget at holde styr på, når man er førehest på folden.
Khatlas lillesøster, Ozakha Mill, blive ri øjeblikket trænet på banen. Hun er tre år, og når hun skal tilrides, skal det foregå på den helt rigtige måde, derfor venter vi, til Margit igen er i stand til at ride. Detskal nemlig gøres ordentligt, så både hest og rytter for glæde og fornøjelse af det.

I år har Khatla startet løb tre gange. Den 18.marts i Billund med en 3. plads som resultat. Den 1. april i Billund blev hun så nummer 2, og da vi den 10. april tog til Århus, endte hun på 1.pladsen.
Det var en rigtig stor dag, men vi ville nu have holdt ligeså meget af hende, selv om hun ikke havde fundet. Hun er bare DEJLIG. Vi vil dog ikke lægge skjulpå, at sådan en første plads varmer rigtig godt.
Khatla og Margit.

Overskrift 1

Khatla Mill var rigtig god i Århus, og selvfølgelig skal der lige sætte et billed på den triumf.

Dette billede er fra Khatlas sejr i Billund i 2008. Kusken er Johnny Jørgensen

Overskrift 1

Træerne vokser ikke ind i himlen. I Odense blev Khatla ikke noget, men kusken sagde bagefter, at der ikke var noget i vejen med hesten, det var mere kusken, den var gal med. Okay, bare hesten har det godt, så er alt godt. Der kommer andre løb, og når hun en dag ikke vil løbe mere, så kan hun gå og hygge sig sammen med sin mor.😀 Hun er dejlig, selv om hun ikke altid får penge med hjem.

Fra Khatlas sejr i Århus den 10. april 2009. Kusken er JeppeJuul.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE