Hesten hedder Pepitta, men i bøgernes verden er den omdøbt og hedder Lovely. Pepitta ejes af Tinna Carlson, men i bøgernes verden tilhører den Henriette og hendes familie. Forvirret? Det er der ingen grund til.

"Lovely" og Tinna. Jamen er det dog ikke bare en ganske pragtfuld hest?

OG... endnu en gang "Lovely"/Pepitta medsin ejer, Tinna, på ryggen.

"Victoria kommer til hjælp"

"Rikke stikker af".

Nu varer det ikke længe, før en helt ny serie om piger og deres heste komme på gaden.
I denne serie har vi valgt at beskrive fire meget forskellige piger, der gennem deres kærlighed til heste finder sammen og laver deres egen "klub". De kalder sig "Firkløveret". De to første bøger i serien kommer forhåbentlig den 23.april. I den serie kan vi følge Victoria, Rikke, Henriette og Le.
Det har været meget spændende, at arbejde med bøgerne. Forberedelserne var utrolig spændende, for vores redaktør på Gyldendal fik den ide, at forsiderne skulle prydes af "rigtige" piger af kød og blod, der stod sammen med "rigtige" heste.
Så det var bare om at komme i gang med at finde modeller.
Det var ikke så svært at finde pigerne, for der er masser, der er vilde med heste. Det var straks værre at finde hestene, for nu havde vi jo beskrevet, hvad det var for heste.
Vi gik i gang med krum hals. Vi fandt vores knapstrupper hos Christinas veninde, Tinna Carlson. En lang tur ud til Tinna tog fart en skøn efterårsdag. Der blev skudt masser af billeder af den billedsmukke hoppe. Natascha, der i serie er Henriette, var en rigtig god model.
Bagefter gik turen til Stald Holevang, hvor Majbritt, ejeren at stalden, havde gjort et virkelig stort stykke arbejde, for at finde de sidste tre heste. Cecilie, der i bøgerne er Victoria, var første model på Majbritts sted. Ligesom de to sidste, bøgernes Rikke og Le, gjorde hun det rigtig godt. Der blev skudt nogle pragtfulde billeder, og selv om vi eftrhånden var godt gennemfrosne, blev det en dag fyldt med skæg og ballade. Fyens Stiftstidende dukkede såmænd også op og skrev en artikel om de kommende bøger.
Bagefter fik i kaffe i Majbritts rytterstue. Jo, det var alt i alt en både spændende og sjov dag.
I den første bog om Firkløveret, "Victoria kommer til hjælp", følger vi Victoria, der med sin pony, Kaiser, deltager både i et stævne, (Et stævne pigerne selv står bag) og kommer ud for farefulde oplevelser i den skov, hun elsker at ride i.
I den anden bog "Rikke stikekr af", følger vi Rikke, der er et adoptivbarn. Rikke er den eneste af de fire piger, der ikke har sin egen hest, og hendes verden bryder sammen, da det går op for hende, at hun måske aldrig får den pony, hun på travbanen er faldet pladask for. Men hvad skal der blive af Hiawatha, hvis ikke Rikke får mulighed for at købe ham? Rikke er fortvivlet, og hun tager en dramatisk beslutning...
Bog nummer tre og fire, udkommertil efteråret. Vi håber, at I bliver så spændte på, hvad der videre skal ske med pigerne i Firkløveret, at vi allerede nu kan planlægge en bog nummer fem, seks, syv og otte.
Nu ved vi godt, at I ikke allerede nu kan skrive, hvad I mener om bøgerne, men når de er på gaden, ville det være dejligt, om I gad skrive til os og fortælle, hvad I synes...
Vi høres ved...
Så er de to første bøger lige om hjørnet. "Victoria kommer til hjælp" og "Rikke stikker af" udkommer den. 23. april, men allerede nu, kan I da få at se, hvordan bøgerne ser ud. Vi håber, ar rigtig mange hesteglade piger og drenge vil få stor fornøjelse af bøgerne.
I dag den 23.april (Bogens dag) udkom de to første bøger i serien om Firkløveret.
Vi håber, at rigtig mange for fornøjelse afbøgerne

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

maria | Svar 19.03.2012 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE