Drengen og Ulve-kongen

En halv hest

Stine, Naja og Donna.

Half a horse.

😉 En dingo bog, er en bog, der er let at læse, og midt i vores arbejde med "almindelige" bøger, blev vi enige om, at vi gerne ville skrive til ALLE børn, også til dem, der måske ikke var helt så skrappe til at læse.

Gyldendal udgiver også bøger til den gruppe, og vi ville hver især gerne forsøge at skrive en dingo bog.


Vi blev enige om, at vi igen ville lavet vores eget, for en gangs skyld skrev Christina en bog, hvori der ikke var heste, i stedet for var der en lille hund og... ja, ikke mindre end syv ulve.


Christina fortæller om bogen "Drengen og Ulve-kongen".

Også i denne bog er hovedpersonen en dreng, der hedder Thor. Denne bogs Thor har imidlertid ikke det mindste tilfælles med drengen i bogen om den brune hingst.
Denne bogs Thor er en dreng, der er på ferie hos sin farmor. Han er ked af det, for hans forældre er ved at blive skilt, og han er bange for, at han derefter vil komme til at se meget mindre til sin farmor. Det er nemlig sådan at Thors farmor og Thors mor ikke er særlig vild emed hinanden, og når nu Thor skal bo hos mor, så...
Men Thor er altså på ferie hos farmor, og farmor, der ser, at han er meget ked ag det, giver ham en bog, der er tilhørt Thors farfar.
"Det er en magisk bog," siger farmor. "Det har farfar skrevet på første side"
"Må jeg se den?"spørger Thor.
Farmor nikker.
"Du må få den, nu skal jeg hente den."
idt efter sidder Thor med den gamle bog i hænderne. Den hedder Ulve-kongen.
Thor åbner bogen.
Han genkender farfars skrift og læser, hvad der står:
"Ulve-kongen er en magisk bog. Den der læser bogen rigtigt, oplever et eventyr."

Thor kommer til at opleve eventyret. Sammen med Ulve-kongen går han på jagt i et landskab, han aldrig har set magen til, og gennem ulve-kongen lærer han, at ham selv om han kun er et barn, har sine rettigheder...


"En halv hest" og "Stine, Naja og Donna".
Mens Christina skrev "Drengen og Ulve-kongen", fortsatte Kirsten med at skrive om heste. Det er foreløbig blev til to bøger om Stine (Nummer tre er på vej).
Stine bor alene sammen med sin mor. De har ikke så mange penge, så Stine må "nøjes" med at betale sig til en halvdel i en hest på rideskolen. Nanna er pigen, der i virkeligheden ejer hesten Donna, og da Nanna bliver træt af at ride, vil hun sælge hesten for 10.000 kroner, så mange penge har Stine og hendes mor ikke, men pigen Naja vil måske købe, og så kan Stine måske fortsætte med at ride på Donna. Det hele bliver opklaret i den første bog "En halv hest".

I bog nummer to "Stine, Naja og Donna" sker der en ulykke, der forhindre Naja i at ride på Donna. Alting kommer til at hvile op Stine, men det har hun ikke noget imod, hun elsker jo Donna. En dag, da Stine rider i skoven, blæser det op.En stor gren brækker af et træ og falder til jorden. Der ligger noget under grenen, er det et dyr eller måske et menneske?
Stine kommer i sandhed på en prøve...

Den første bog om Stine og Donna er også udkommet på engelsk i serien English Dingo.
Den hedder "Half a horse"...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE