Hasard, den brune hingst.

Hasard, den brune hingst.


I 2007 fik vi udgiver både "Hestepigen Maja" og "Hasard, den brune hingst".

Vi var enige om, at det der med heste, var et emne, vi aldrig ville blive færdige med. Der er jo tusind ting, at skrive om disse dejlige dyr.
Vi ar også enige om, at vi ville prøve at skrive om en travhest. Vi har selv travheste, og vi ville gerne beskrive det miljø, der er på en væddeløbs bane. Vi syntes også, det kunne være sjovt, at beskrive en drengs følelser for den hest, han får ansvaret for og som han sidst i bogen bliver ejer af.
Det er med travheste som med alle andre heste, at de har brug for kærlighed, nærværd og først og fremmest et ganske almindeligt hesteliv mellem de starter, de gør på væddeløbsbanen.
Drengen Thor blev vores hovedperson, og nøjagtig som piger går rundt og biver sådan lidt småforelskede, sker det også for drenge. Vi hører altså også om de piger Thor tænder på, men først og fremmest hører vi om hans forhold til Hasard.
Vi vil da lige tilføje, at vi i bogen også kommer lidt ind på de forfærdelige transporter af slagteheste, der biver kørt til blandt andet Italien, når hestene af den ene eller anden grund ikke længere lever op til deres ejeres krav.

Lidt om handlingen:

Hasard er den vanskeligste og mest urolige hingst på travbanen, men i Thors hænder bliver han from som et lam.
Thor er ulykkelig, da Hasard bliver solgt til tyske opkøbere. Han holder helt op med at komme på væddeløbsbanen, men han følger stadig med i, hvordan Hasars klarer sig som væddeløbshest. Men efter et stykke tid er Hasard pludselig væk fra resultatlisterne.
Hvad er der sket med den smukke brunge hingst? Thor er sikker på, at der er noget helt galt, så da han får mulighed for at besøge Hasard i Hamburg, sammen med hesteopdrætterens datter, Freja, slår han til med det samme...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE