🤩 Hestepigen Maja.

Christina og Kirsten fortæller:

Det var både sjovt og spændende at skrive sammen. Selv om vi i "Stjerneflugt" ikke i den forstand havde skrevet sammen men mere uafhængig af hinanden, så havde og har vi den samme mening og vi gør os de samme tanker omring heste. Nu skal alting jo ikke bare være en løftet pegefinger, i "Hestepigen Maja" var vi enige om, IKKE at glemme, hvordan man behandler en hest rigtigt, men vi lagde mere vægt på eventyret. Maja er foresket, og omstændighederne gør, at hun i en periode må undvære at se den unge dreng, hun er forelsket i. I stedet for får hun en ny veninde, og de to oplever på en ferie mystiske ting på et tomt slot. Vi blander mystik med det reaistiske, og vi syntes selv, vi vik skrevet en rigtig god bog.

Handlingeen udspiller sig i og omkring det gamle slot, der ligger i nærheden af Majas farmor. Sagnet fortæller om en ung pige, der mistede sit livs store kærlighed, og Maja kan ikke lade være med at sammenligne sin egen situation med sagnet om pigen.
Det er nu ikke kun mystiske ting der foregår på slottet. Nogle unge bandemedlemmer kommer også til stedet, og så sker der ting og sager. Maja må i den grad finde sit indre mod frem, og sammen med den nye veninde hjælper hun politiet...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE