Stjerneflugt.

😉  Christina fortæller om "Stjerneflugt".

Jeg var ikke træt af Mille. Mine hjerne myldrende fuldt af nye ideer, men det er nu sådan, at er forlag lige skal se, om en bog kan sælge. (JU hu, bøgerne om Mille blev solgt, men der gik jo tid, inden jeg fik det at vide). Mens jeg gik og ventede på salgstal fra forlaget, lod jeg historierne om Mille hvile lidt og begyndte i stedet for på bogen "Stjerneflugt", men pludselig, da jeg havde skrevet cirka halvdelen af bogen, blev jeg helt tom i hovedet, hvad nu? hvad skulle der ske med Liv, som bogens hovedperson hedder. Jeg sendte den halvt færdige bog til min mor, der straks kunne se,hvad der videre skulle ske.


Kirsten fortæller:

Jo, jeg kunne godt se, hvordan bogen skulle skrives færdig. Det var en spændende opgave, som jeg straks kastede mig over. Jegfik,om jeg så må sige, Liv ind under huden, og historien blev lige så meget min historie.
Bagefter var det spændende at se, om Gyldendal også ville udgive den, og om de kunne pege på det sted, hvor Christina sluttede og Kirsten begyndte. Ja, til det første. Nej, til det sidste.
Det var en dejlig dag, da vi sammen fik udgivet "Stjerneflugt". Bogen kunne købes i 2006.

Lidt om "Stjerneflugt".

Liv har måtte sige farvel til sin elskede hest, Polly, fordi hendes far er gået fallit med sit firma. Og så er famiien flyttet ti en by,hvor Liv ikke rigtig føler sig hjemme.
Men en dag, da Liv er nede for at se nærmere på den lokale rideskole, ankommer en hestetransport- Og ud træder Polly. Den hedder bare ikke Polly længere ... og den opfører sig helt anderledes end den plejer. Hvad er det, der foregår?
Liv er nødt til at finde ud af det. Hun går så vidt, at hun sætter sit eget liv på spil for at redde livet på det hest,hun aldrig er holdt op med at elske...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE