Mille Flytter på landet.

😀 Mille flytter på landet. Af Christina Nordstrøm
I 2003 udkom den første bog om pigen Mille, hendes veninder og hendes pony. Stjerne.
Christina Fortæller:
Det var vildt spændende at arbejde med "Mille flytter på landet". Jeg tænkte tilbage på min egen barndom og huskede, hvor skønt det var, at sidde hyggeligt i sofahjørnet og læse om netop det dyr, jeg altid har været vild med. Selv som voksen har jeg ind imellem læst de kendte serier: Gitte bøgerne, Anika bøgerne o.s.v. Alligevel syntes jeg, at de bøger efterhånden var blevet lidt "gammeldags", men der er jo også sket meget, siden de blev skrevet. Børn og unges sprog har forandret sig, og, hvad der er meget vigtigere, menneskers omgang med ponyer og heste har også forandret sig. 🤩 Heldigvis, i hvert fald i de fleste tilfælde, til det bedre. Alligevel syntes jeg, at jeg rundt omkring mødte mange (især) piger, der ikke har den helt rigtige forståelse for, hvordan man behandler en hest. Jeg besluttede derfor selv at skrive en bog, om en pige, der gør sit bedste for at behandle sin hest på hestens præmisser. Pigen kom til at hedde Mille. Hun er en ganske almindeig pige på godt og ondt,men  hun gør sig den største umage for at være fornuftig i sin omgang med heste. Jeg synes, det kunne være så sjovt, hvis læserne ikke bare læste en god historie, men også lærte lidt, mens han/hun blev underholdt. Derfor blev "Mille flytter på landet" skrevet, og jeg håber selvfølgelig, at det er en bog, der vil blive læst igen og igen. Jeg håber, de efterfølgende bøger om Mille, vil give en hel masse børn og unge mange gode timer.
Lidt om bogen:
Milles forældre er blevet silt, og nu skal Mille og hendes mor flytte. Mille er ked af alting: Hun skal væk fra sin elskede rideskole og hesten Plet; hun skal forlade sine veninder; og hendes far har svigtet dem, så nu vi hun aldrig se ham mere.
Men til Milles store overraskelse viser det sig, at det slet ikke er så tosset at flytte. Der sker nemlig flere dejlige ting; både hvad angår veninder og heste ... og hendes far.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE