Gæstebog
Tak fordi du kigger ind. Jeg vil blive glad for en hilsen eller måske spørgsmål om mine hester eller minebøger. Du kan da også komme med ideer til nye bøger, ja, alt muligt. På forhåndtak.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af eva marie, d. 29-04-2009
Det er en flot hjemmeside du har. Jeg synes, at heste er et flot dyr,men er bange for dem. jeg er nervøs for at de skal sparke men jeg har klappet dem lidt. Held og lykke med hestene og hjemmesiden


Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/eva-marie
Skrevet af Malthesmoar, d. 15-04-2009
Hejsa

Sikke en fin & inspirerende hj.side
Altid rart at få ideer & inspiration af andre,
det lærer man jo af:-)

Har selv en hj.side hvor Jeg har lidt af hvert...

Laver bla Dåbsbamser,Bryllupsbamser,Valentinebamser & personlige bamser til ex Konfirmation som sangskjuler mv ALLE m broderet data/tekst

Så Du da velkommen forbi til et kig

Mvh Malthesmoar

www.malthesmoar.dk


Hjemmeside: www.malthesmoar.dk
Skrevet af , d. 10-04-2009
Kære Kirsten og Christina,
Lige en lille hilsen her fra en af jeres samarbejdspartnere på Familie Journalen. Jeg har jo fornøjelsen af at redigere jer, og når jeg sidder medrevet og med blanke øjne - ja, så er det som oftest jer, der har ført pennen.
Det er spændende at læse om alle jeres aktiviteter. Jeg håber at møde jer ansigt til ansigt en dag... og Christina.. jeg har også taget et par healingstrin - reiki - og er iøvrigt selv gammel hestepige men mistede vist lidt modet, da jeg blev ældre. Men jeg er sikker på, at vi kunne få en spændende snak alle tre om livet og alt det der ;-)

Alt godt til jer.

kh

annem


Skrevet af Jytte Hansen, d. 08-04-2009
Hej Kirsten

kom lige forbi, det er snart længe siden :)


E-mail:
Skrevet af Ceciie, d. 11-03-2009
Hej Farmor.
Det er nogle rigtig gode bøger du har:-)
Glæde mig helt vildt til den næste bog kommer d. 23/4. Du er den bedste forfatter. Kærlig hilsen Cecilie.


E-mail:
Skrevet af Lotte Gerken, d. 08-03-2009
hej Kirsten.
Det var sjovt at læse din hjemmeside. Jeg håber at mange vil læse den og blive inspireret til atlæse jeres rigtig gode bøger omheste,og børn. Vi har jo kendt jer i mange år efterhånden, og har haft megen glæde af jeres venskab, førstog fremmest med Sarah og hendes store interesse for heste. I lærte hende ( og mig , ) at ride, og gjorde det muligt for hende at fp sin egen hest, som i på alle måde var en utrolig stor støtte, ikke blot for hende men også for vi andre som ikkehavde forstand på heste, det var Sarahs andet hjem, at hun kunne komme hos jer, det har betydetmeget for os ale. Vi har jo også haft den glæde at holde ferie sammen med jer i Spanien, det er en ferie vi mindes med glæde.
Og ale de sange og sjove ting du har hjulpet os med gennemtiderne, det er ikke småting, ogChristinas gode stærke hænder,når vi har haft ondt,har også hjulpet godt,
Nå jeg havde ikke megen tid men blev lige grebet af lyst til atkommentere der du skrev, alt for nu k.h.Lotte


E-mail:
Skrevet af Pia Reesen Brønnum, d. 07-03-2009
Hej Kirsten!
Tak for din søde hilsen. Jeg er ved at lægge sidste hånd på min 3.krimi, så den skulle forhåbentlig komme på markedet til august/september.Hvis du kan lide Sara Blædel, tror jeg også du kan lide mine.
Og så er du også forfatter! Endda hestebøger. Jeg var vild med hestebøger, da jeg var ung. Jeg red selv på den lokale rideskole i Gl. Holte. Mine favoritbøger var Den sorte Hingst-serien og Black Beauty, hvilket også blev filmatiseret. Måske er det næste projekt for dig, at der bliver produceret en børnefilm over din bog? Hvem ved?
Varme hilsner fra Pia


Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/piareesenbroennum

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE