Forfatterliv med mer'
Et udsnit af andres og egne bøger
En smuk hest blandt så mange andre

Hej derude.
VI vil begynde med at fortælle, at vi nu er to om at repræsentere denne hjemmeside.
Vi er i forvejen to om så mange ting. Vi skriver sammen (og hver for sig) og vi har heste sammen (men også på det punkt hver for sig) Khatla, som vores hjemmeside er opkaldt efter, er vores fælles hest.
Bortset fra denne lille forklaring, er der ikke de store ændringer ved VORES hjemmeside.
Vi 😀lever begge af at skrive for Aller Media A/S og som årene gik, skriver vi også børnebøger.
Vi har sammen skrevet 13 bøger, nemlig: "Stjerneflugt", "Hasard, den brune hingst" og "Hestepigen Maja". Firkløveret, en serie om fire piger, der har fået hver sin bog, nemlig: "Victoria kommer til hjælp", "Rikke stikker af", "Godt gået, Henriette", "Le og den store pokal". Så endte vi ud i to bøger, der ikke har noget at gøre med heste. "Team Triple" og "Team Triple og slotsspøgelserne." "Mikkas fra Lapland" handler ikke om heste, men om rener og to piger, en same-pige og en ganske almindelig pige, der via deres kærlighed til den lille ren, Mikkas, finder hinanden i et dejligt venskab. Så vendte vi tilbage til den verden, vi begge to kender. Der kom igen heste med i bøgerne. Denne gang er det heste, New Future, (plus en del andre) vi følger. New Future og pigen Dea. Dea får andel i galophesten New Future, og derefter går det stærkt, på et tidspunkt står hun som "næsten-ejer" af Stald Rocket. Det staldnavn New Future løber under. Den første bog hedder: "Stald Rocket" - begyndelsen", derefter følger "Deas nye verden", og den foreløbig sidste (der kommer flere) hedder "Deas store ansvar". Som man kan forstå, står heste vores hjerter nær. Det var derfor nærliggende at skrive om både børn og heste.
Christina Nordstrøm har sit eget projekt i Mille bøgerne. Det er blevet til: "Mille flytter på landet", "Mille og Plet" og "Mille og Tøsen". Desuden har hun skrevet to letlæs bøger om drenge, nemlig "Drengen og ulvekongen" og "Mig og Messi".
Kirsten står alene bag de tre letlæs bøger: "En halv hest", "Stine, Naja og Donna", "Stine og Naja på ridelejer".

Jeg vil heller ikke glemme at nævne bogen "På kanten", en fælles bog om fire drenge, der lever på kanten af loven men også i det såkaldte Udkants Danmark. Det er efter min mening, den bedste bog vi har skrevet.

Og så er der lige sneget sig en voksenroman ind i produktionen. "Organisten" hedder den. Det er en (nu bruger jeg et ord, mange ikke bryder sig om) femi-krimi. Men modsat næsten alle andre er vores hovedpersoner langt fra nogen skønheder. Person galleriet er faktisk blevet sammenlignet med en moderne "livsens ondskab" og det er da ikke den dårligste sammenligning. Jeg skylder vist lige at fortælle, at vi grinede meget, da vi skrev bogen, vi håber læserne gør det samme. 

Det at skrive er et dejligt job. Fritid og arbejde er knap nok til at skille, men det gør ikke spor.
Ved siden af forfattervirksomheden har vi i fællesskab fire heste. Christina passer alle fire, og hun har desuden uddannet sig til healer og massør. Både til mennesker men nu også til heste, og hold da op, hvor både de to og firbenede nyder det. Så hvis en' i nærheden har brug for lidt massage, eller hvis det er hesten, der trænger, så...
Som noget af det sidste, har vi nu også været ude at holde foredrag. Hold da op, det var vildt spændende. Det var super fedt at møde dem, der har læst noget af det vi har skrevet.

Vi håber at en eller flere derude har lyst til at skrive i vores gæstebog.

Mange hilsener fra

Christina og Kirsten.
Velkommen til vores hjemmeside

😀 Vi har endnu kun haft få besøg i vores gæstebog.   
Sidder der ikke en eller anden, der kunne tænke sig at komme med en kommentar til de ting, vi har fortalt om os selv? Sidder der ikke en eller anden, der måske også skriver børnebøger -og har lyst til at dele oplevelserne gennem dette job med andre?
Måske sidder der også en eller anden, der har lyst til at få sit kæledyr malet i akvarel eller olie eller bare en sort/hvid tegning. Når Kirsten har fri, tegner og maler hun dyr til de mennesker, der gerne vil have et varigt minde om det kære kræ.
Skriv til Kirsten og lad os tale om det. Der malers gerne (helst) efter et vellignende fotografi.

Vi ser frem til at høre fra dig/jer.
kirsten.rahmill@hotmail.com😀


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

maria | Svar 19.03.2012 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 12:36

hejsa! sikke en fantastisk hest! har selv en masse hest!

...
19.03 | 12:34

vildt fed side!!! elsker bare bøgerne!!!

...
13.10 | 11:00
Fortæl din egen hist har modtaget 2
06.10 | 16:38
Heste og bøger. har modtaget 5
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE